GündemGenel

Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Zara’da Ziyaretlerde

Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Zara’da Ziyaretlerde

Zara Gazi İlkokulunda öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek de okulu ziyaret ederek, miniklere sağlıklı beslenme konusunda bilgiler verdi.

Öğretmenler odasında eğitimcileri de obezite, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam hakkında bilgilendiren Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, öğretmenlerin öğrencilerini teşvik etmelerinin önemli olduğuna değindi.

Zara Anadolu Lisesi’nde de Kızılay ve Yeşilay tarafından öğrencilere bağımlılık, kan ve organ bağışı hakkında bilgilendirme yapıldı. Zara’dan ilimize gelen ilk grubun da kanser taramaları Sivas KETEM’de yapıldı.

  Şehit Annesi Ziyaret Edildi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, il ve ilçe protokolü, 12 Aralık 1997’de Batman’ın Sason ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Şehit Kürşat Karapınar’ın Zara’da yaşayan annesi Zehra Karapınar’ı ziyaret etti. Şehit annesiyle sohbet eden Hanımefendi Şimşek, her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek sağlıklı ömür diledi.

İyi ki doğdun Hayat!

Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, doğuştan Spina Bifida hastalığı olan Hayat Saltan ve ailesini ziyaret ederek, tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Hanımefendi Şimşek, Zara Kaymakamı Enes Emircan Buyuran ve beraberindekiler, 6 Şubat deprem felaketinden sonra Malatya’dan gelerek Zara’ya yerleşen Hayat’a sürpriz yaparak doğum gününü kutladılar.

Programa, Zara Kaymakamı Enes Emircan Buyuran eşi Cemre Buyuran, Zara Belediye Başkanı’nın eşi Zeynep Çelik ve ilçe protokolü de eşlik etti. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu