GenelGündem

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat İstifa Etti

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat İstifa Etti

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Polat’ın bu kararı, AK Parti teşkilatlarında beklenen istifaların ilk adımı olarak değerlendirildi. Son iki seçimde yaşanan oy kayıplarının ardından partinin Sivas teşkilatındaki diğer kademelerde de istifaların yaşanabileceği konuşuluyor.

Arzu Polat’ın İstifa Açıklaması

Polat, 2018 yılından bu yana yürüttüğü Sivas AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını belirtti. Partiye olan bağlılığının süreceğini vurgulayan Polat, “2008 yılında AK Parti ailesine katıldığım günden bu güne ekibimizde yer alan tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte siyasi bir görevden öte dava bilinci ve inancı ile çalıştık. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyüyen ve yükselen bu dava, ak gönüllerle ülkemize, milletimize ve insanlığa bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha ileriye emin adımlarla yürüyeceğinde inancım tamdır. Davamızı hakkın davası, gayretimizi de halka hizmet hakka hizmet olarak gördük. Hak ve hakikate sadakatimizi tüm dünyalık menfaatlerin üzerinde tuttuk. samimiyetle yol yürüdük. Kazandığımız başarıları kendimizden değil milletimizin teveccühü, rabbimizin lütfu olarak gördük.” ifadelerini kullandı.

Teşkilatlarda İstifalar Bekleniyor

AK Parti Sivas teşkilatı, son iki seçimde yaşanan oy kayıplarının ardından istifalarla gündeme gelmişti. Polat’ın istifası, bu süreçteki ilk adım olarak dikkat çekerken, partinin diğer kademelerinde de istifaların beklendiği belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu