GenelGündemİlçeler

MHP Vekili Özyürek Ulaş İlçesinde

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda sabah erken saatlerde Ulaş ilçesine giderek esnafları ziyaret ederek güne başlayan Özyürek, Belediye Başkanı Turan İlbey, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürü Hasan Keskin’i ve Altınyayla Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman’ı ziyaret etti.
İlçe ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden MHP Milletvekili Ahmet Özyürek, ziyaretlerine Ulaş ilçesi ile devam etti.
Ulaşlı esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özyürek, esnaflara hayırlı iş ve bereketli kazanç dileklerini ileterek, talep ve sıkıntılarını dinledi.
Özyürek, daha sonra Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey’i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
Heyet son olarak Ulaş Tarım İşletmesi Müdürü Hasan Keskin’e ziyarette bulundu. Milletvekili Özyürek’e ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Ulaş İlçe Başkanı Burhanettin Durak, Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Kuruçay ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Sivas Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu