
Gündem
Başkan Adem Uzun, Kızılırmak Kanalında Yürütülen Palplanş Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Kızılırmak kanalında sürdürülen palplanş uygulaması çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Kızılırmak kanalında sürdürülen palplanş uygulaması çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Çalışma, özellikle toprak kayması ve su taşkınlarını önleme amacıyla yürütülüyor.
Başkan Adem Uzun, kanal çevresinde toprak kaymalarını ve olası taşkınları önlemeyi hedefleyen palplanş sisteminin, bölgenin altyapı güvenliğini artıracağını vurguladı. Uzun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Şehrimizin geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Kızılırmak bölgesinde, çok daha sağlam ve güvenli bir altyapı oluşturmak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”
Yapılan bu uygulamanın, hem altyapı dayanıklılığını artıracağı hem de taşkın risklerini minimize edeceği ifade edildi.




