
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olaylarını engellemek amacıyla, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Sivas’ta bulunan 1 ikamet adresinde ve eklentilerinde, 1 araçta ve 1 şahsa ait kargo gönderilerinde adli makamlardan alınan karara istinaden gerçekleştirilen arama işleminde,
27 adet şarjlı Matkap, 19 adet darbeli matkap, 7 adet spiral taşlama makinası, 2 adet dekopaj makinesi, 4 adet sunta kesme makinesi,62 adet (Boosch-Dewalt- Makita) markalarına ait yapışkanlı etiketler ele geçirildi.
Olaya ilişkin 1 şahsa 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhaefet suçundan yasal işlem yapılmıştır.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama da, “İlimizde kaçakçılık ve asayişe müessir olayların önlenmesine yönelik ekiplerimizce yürütülen çalışmalar, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle aralıksız olarak sürdürülecektir” denildi.

