Siyaset

AK Parti Zara İlçe Başkanlığı’ndan Vefa Buluşması

Sivas’ın Zara ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, geçmiş dönem başkan ve yöneticileri bir araya getirerek “Vefa ve İstişare Toplantısı” düzenledi

Sivas’ın Zara ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, geçmiş dönem başkan ve yöneticileri bir araya getirerek “Vefa ve İstişare Toplantısı” düzenledi.

Toplantıya, geçmiş dönem ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Zara İlçe Başkanı Sedat Avşaroğlu, teşkilatın birlik ve beraberliğine dikkat çekerek şunları söyledi: “AK Parti büyük bir dava hareketidir. Bu davaya dün emek veren, bugün görev yapan ve yarın bayrağı devralacak tüm yol arkadaşlarımızla bir bütünüz. Vefa bizim en önemli değerimizdir. Geçmişin tecrübesi, bugünün gayreti ve yarının vizyonuyla Zara için çalışmaya devam edeceğiz.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, Zara’nın ihtiyaçları, yapılacak projeler ve teşkilatın gelecek vizyonu üzerine istişarelerde bulunuldu. Katılımcılar, AK Parti’nin Zara’da vefa, birlik ve dayanışma ruhuyla yoluna güçlü bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu