Gündem

Sivas Ticaret Borsası Gürün Temsilciliği Hizmete Açıldı

Sivas Ticaret Borsası, üyelerine daha yakın hizmet sunmak ve Gürün ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ilçede yeni bir temsilcilik açtı

Sivas Ticaret Borsası, üyelerine daha yakın hizmet sunmak ve Gürün ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ilçede yeni bir temsilcilik açtı. Gürün Temsilciliği Açılış Töreni, yoğun katılımla gerçekleşti.

Açılışa Sivas Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aktepe, ilçe protokolü, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda borsa üyesi katıldı.

Gürün Ekonomisine Katkı Sağlayacak

Açılış töreninde konuşan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, Gürün Temsilciliği’nin ilçe ekonomisi açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı. Karakaya, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Gürün, Sivas’ın ekonomik potansiyeli yüksek ilçelerinden biri. Bu temsilcilikle birlikte hem üreticilerimizin hem de yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız, hizmeti üyelerimizin ayağına getirmek ve yerel kalkınmaya daha fazla katkı sağlamaktır.”

Yerel Kalkınmaya Destek

Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, yaptığı konuşmada:

“Bu yatırım, ilçemizin ekonomik potansiyelini daha da görünür kılacaktır.” dedi.

Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı ise:

“Gürün’ümüz için atılan her adım, yarınlarımızı güçlendiriyor.” ifadelerini kullandı.

Hizmet Artık Gürün’de

Açılış sonrası protokol üyeleri, Gürün Kaymakamlığı binasında hizmet verecek olan temsilciliği gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yeni temsilcilik, tarım, hayvancılık ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösterecek.

Temsilcilikle birlikte, Gürün’deki borsa üyeleri, işlemlerini artık Sivas merkeze gitmeden kolayca gerçekleştirebilecek. Bu durum, hem zamandan tasarruf sağlayacak hem de ilçede ekonomik hareketliliği artıracak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu