
MHP Heyetinden Sivas Ticaret Borsası’na Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Sivas Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek kentin ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık sektörü üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Sivas Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek kentin ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılık sektörü üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Nazif Koray Nigü, Mesut Samanlı, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, KAÇEP Başkanı Rabia Karadağ ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Sivas Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Heyeti, Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Sivas’ın Ekonomisi Masaya Yatırıldı
Ziyarette, Sivas’ın ekonomik durumu, tarım ve hayvancılık sektörü ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. “Terörsüz Türkiye” vurgusu yapılan görüşmede, ilin kalkınması ve üreticilerin desteklenmesi adına ortak çalışmaların önemi üzerinde duruldu.

Başkan Karakaya, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür ederek, iş birliği ve istişarelerin devam etmesi temennisinde bulundu.
Ortak Hedef: Üreticiyi Desteklemek
MHP heyeti, Sivas’ın gelişimi için üreticiye yönelik desteklerin artırılmasının gerekliliğini ifade ederken, borsa yönetimi de iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

