SİVAS’TA İKİ MAHALLEDE PLANLI SU KESİNTİSİ! SCADA ÇALIŞMALARI NEDENİYLE SULAR KESİLECEK

SİVAS’TA İKİ MAHALLEDE PLANLI SU KESİNTİSİ! SCADA ÇALIŞMALARI NEDENİYLE SULAR KESİLECEK

ABONE OL
Ağustos 3, 2026 09:51
SİVAS’TA İKİ MAHALLEDE PLANLI SU KESİNTİSİ! SCADA ÇALIŞMALARI NEDENİYLE SULAR KESİLECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında yürütülen SCADA sistemi entegrasyonu nedeniyle kentte iki mahallede planlı su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, su kaynaklarının korunması, kayıp-kaçak oranlarının azaltılması ve vatandaşlara daha kaliteli, kesintisiz içme suyu hizmeti sunulması amacıyla altyapı çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

AKDEĞİRMEN VE GÖKÇEBOSTAN MAHALLELERİ ETKİLENECEK

Açıklamaya göre, SCADA sistemi çalışmaları nedeniyle yarın saat 09.00 ile 18.00 arasında planlı su kesintisi uygulanacak.

Kesintiden Akdeğirmen Mahallesi ile Gökçebostan Mahallesi etkilenecek.

VATANDAŞLARA TEDBİRLİ OLUN ÇAĞRISI

Sivas Belediyesi, planlı su kesintisi nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri önceden almalarını istedi.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun mahallelere yeniden verileceğini belirterek, vatandaşların gösterdiği anlayış için teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP