GenelGündem

Sivas’ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Nakit Yakacak Desteği Devam Edecek

Sivas’ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Nakit Yakacak Desteği Devam Edecek

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Belediyesi’nin sosyal yardım projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgin, belediyenin sosyal belediyecilik alanında geniş kapsamlı destekler sağladığını vurgulayarak, özellikle düşük gelir gruplarına yönelik yapılan yardımlara dikkat çekti.
Başkan Bilgin, eğitim ve kırtasiye yardımlarından sonra ilk kez 2021 yılında başlatılan nakit yakacak yardımı programını anlattı. Pandemi sürecinin etkisiyle 2021’de 6.000 aileye 500 TL nakit yardımında bulunduklarını, 2022’de ise 7.000 aileye destek sağladıklarını belirtti. 2023 yılında ise yaklaşık 5.000 aileye nakit yakacak desteği verdiklerini dile getirdi.

Bilgin ,”Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. 2024 yılının ilk üç ayında da ihtiyaçlı vatandaşlarımız için toplamda 3 bin TL’lik yakacak desteği sunacağız. Bu destekleme programıyla, kışın artan giderlere bir nebze olsun katkıda bulunarak hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu