Gündem

Şehit Gazi Sen Sivas İl Başkanı Bünyamin Boydak’tan Babalar Günü Mesajı

Şehit Gazi Sen Eğitim Sendikası Sivas İl Başkanı Bünyamin Boydak, Babalar Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı

Şehit Gazi Sen Eğitim Sendikası Sivas İl Başkanı Bünyamin Boydak, Babalar Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Boydak, mesajında babalığın sadece bir aile kurumu değil, aynı zamanda topluma yön veren en önemli değerlerden biri olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Boydak, “Evlatlarına sadece maddi değil, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerleri de miras bırakan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Özellikle vatanı uğruna canını ortaya koymuş şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan babaların yeri ise her zaman başımızın üstündedir.” dedi.

Bünyamin Boydak ayrıca, aile yapısının temel direği olan babaların, çocukların karakter gelişiminde ve milli-manevi değerlerle yoğrulmuş bireyler olarak yetişmesinde büyük rol oynadığını belirterek; “Bir toplumun geleceği, güçlü ve sorumluluk sahibi aile bireyleri ile şekillenir. Bu noktada babalarımıza düşen rol çok kıymetlidir,” ifadelerini kullandı.

Boydak, tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ederken, başta şehit babaları olmak üzere, fedakâr tüm babalara sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu