EkonomiGenelGündem

İstihdam Artıyor, Sivas Büyüyor: Pruva İş Güvenliği Fabrikası Hizmete Girdi

Sivas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete geçen ‘Pruva İş Güvenliği Malzemeleri Fabrikası’ açılış töreniyle hizmete girdi. Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve birçok davetlinin katıldığı  etkinlikte, Sivas’ın istihdamına katkı sağlayacak olan firma yetkilileri  tebrik edildi.

Vali Şimşek, iş kıyafetleri ve hazır giyim ürünleri üretecek olan bu fabrikanın Sivas’a hayırlı olmasını dileyerek, iş güvenliği alanında önemli katkı sunacağına inandığını belirtti. Vali Şimşek ,”İş insanlarımız yatırım çağrılarımıza kulak veriyor. OSB’lerimizde firma sayımız da her geçen gün artıyor. Açılışını yaptığımız fabrikamızda yenilikçi anlayışıyla iş güvenliğine katkı sağlayacak.” dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Şehrimizde yapılan her açılış, istihdama ve ekonomiye katkı sağlıyor. Bizler de üreticilerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Fabrikanın kurdelesi kesilerek resmi açılışı yapıldıktan sonra, Vali Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Bilgin , diğer katılımcılar fabrikayı gezerek üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Çalışanlara kolaylıklar dileyerek , işletme sahiplerine başarılar temennisinde bulundu.

5 bin metrekarelik alanda 20 kişi ile üretime başlayan işletme, iş sağlığı ve güvenliği malzemelerini birçok ülkeye ihraç ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu