GenelGündemİlçeler

Erzurum Kampı Sona Erdi

EMS Yapı Sivasspor, 13 günlük ikinci etap Erzurum kampı sona erdi.

Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonu hazırlıklarına Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde 3 Temmuz’da Sivas’ta başlayan EMS Yapı Sivasspor 12 günlük kampın ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum’a gitti.

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 17-29 Temmuz tarihleri arasında günde çift antrenman yapan takım, yoğun bir tempoyla yeni sezona hazırlandı.

Yeni transferler Emrah Başsan, Gerson Rodrigues, Abdulkadir Parmak ve Erhan Erentürk de kampa katılarak takım ile birlikte çalıştı.

Yiğidolar iki kampta 5 hazırlık maçı oynadı. Sivas’ta İstanbulspor ile oynadığı maçı 3-0 kazanan Sivasspor, Erzurum kampında ise Sabail ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Sumgayıt FK’yı 1-0, Ümraniyespor’u 2-0 ve son olarak da Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 yendi.

Maçlarda gol sevinci yaşayan futbolcular ise şu şekilde:

Clinton N’Jie, 5, Emrah Başsan 2, Eren Kaya 1, Hakan Arslan 1.

EMS Yapı Sivasspor 2 gün izin yaptıktan sonra 1 Ağustos Salı günü Sivas’ta toplanarak kulüp tesislerinde saat 18.00’de yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu