Gündemsivas

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’ten İmranlı Ziyareti

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe ziyaretleri kapsamında İmranlı ilçesini ziyaret etti

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe ziyaretleri kapsamında İmranlı ilçesini ziyaret etti. Ziyaretin ilk durağında İmranlı Kaymakamı Recep Ali Çolak ve ilçe protokolü ile bir araya gelen Vali Şimşek, ilçenin genel durumu hakkında kapsamlı bilgi aldı.

İlçedeki Yatırımlar ve Planlanan Projeler Görüşüldü

İlçede devam eden kamu yatırımları, alt ve üst yapı çalışmaları ile planlanan projeler üzerine istişarelerde bulunan Vali Şimşek, yerel yönetim ve kamu kurumlarının iş birliğinde sürdürülen hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ali Ürek’e Ziyaret

Vali Yılmaz Şimşek, program kapsamında İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek’i de makamında ziyaret etti. Görüşmede, belediye tarafından yürütülen hizmetler, sosyal projeler ve ilçe halkının ihtiyaçları ele alındı.

Vali Şimşek, İmranlı’nın kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılması için desteklerinin süreceğini belirtti. Belediye Başkanı Ürek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe adına yapılan destek ve katkılar için teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu