Spor

Sivasspor’da Hedef Belli: 9 Puanla Sezonu Kapatmak

Sivasspor’da Hedef Belli: 9 Puanla Sezonu Kapatmak

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kalan 3 maçta 9 puan toplayarak sezonu kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Kulübün 57. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Uygun, Anadolu’dan da şampiyonlar çıkacağına inandığını ve Sivasspor’un da bunlardan biri olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Uygun, bu hafta sonu RAMS Başakşehir ile oynayacakları maçta taraftarlardan destek beklediklerini ifade etti. Seyircisiz şampiyon olan Başakşehir’in çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve zor bir maç olacağını belirten Uygun, “Elimizden geldiği kadar kazanarak 9 puan alarak sezonu bitirmek ana hedefimiz.” dedi.

Genç futbolcu Emre Gökay’ın Avrupa takımlarıyla anılmasıyla ilgili Uygun, “Milli takımda en iyi performans gösteren ve mevkiinde en iyi oyuncu seçilen çok yetenekli bir futbolcu. Milli takımdan yeni geldi. Bundan sonraki süreçte 17 yaşına giriyor ve onu kullanarak gelişimini sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Uygun, transfer konusunun yönetimin işi olduğunu vurgulayarak, “Emre’nin geleceği ve Sivasspor’un menfaatiyle ilgili ne olursa onu hayata geçirmek istiyoruz. Rey Manaj ile ilgili 2-3 takımdan transfer teklifi geldi. Yönetim bu teklifleri değerlendiriyor. Bunların hepsiyle ilk önce yöneticimiz Gökhan Karagöl görüşüyor, sonrasında başkanımıza ve yönetim kuruluna iletecek. Burada önemli olan Sivasspor’un menfaati, her şey Sivasspor ile alakalı. Biz yeni sezonla ilgili çok güzel projeler elde edeceğiz, bununla ilgili şüpheniz olmasın. Transfer çalışmalarımızı en güzel şekilde yapacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu