Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında önemli bir maça çıkacak olan EMS Yapı Sivasspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktörü Bülent Uygun’un önderliğinde çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlı ekip, Başakşehir maçına hazır olmak için ter döküyor.
Yoğun bir antrenman programı uygulayan Sivasspor, hazırlık maçları da yaparak eksiklerini gidermeye çalışıyor. Son antrenmanda aerobik koşu ile ısınan Yiğidolar, pas çalışmaları ile oyun kurma becerilerini geliştirdiler. Antrenmanın son bölümünde ise yarım saha çift kale maç yaparak taktik çalışmaları gerçekleştirdiler. Yarın yapacakları antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Sivasspor, Başakşehir maçına oldukça motive şekilde çıkacak.

12 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da BG Grup 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maçta Yiğidolar, galibiyet için sahadaki tüm güçlerini ortaya koyacaklar.
GENEL
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026GENEL
23 Ekim 2026
1
Mustafa Eken Yıldızeli’nde Oda Üyeleriyle Buluştu
2
Şarkışla OSB Neden Kaderine Terk Edildi? Fabrikalar Bir Bir Kapanıyor!
3
Sivas Barosu’nun Yeni Başkanı Hakan Özdemir Oldu! İşte Seçim Sonuçları
4
Bekir Gemici, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığına Seçildi
5
Sivas Belediyesi’nden Kuvvetli Sağanak Uyarısı: Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat!