GenelGündemİlçeler

Sivas En Sevilen Milletvekili Adayı İlker İpek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Av. İlker İpek, Sivas’ta gönüllere girmeye devam ediyor.

Seçimlere 2 gün kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Milletvekili Adayı Av. İlker İpek, şehri karış karış gezmeye devam ediyor. Gerek ilçelerde, gerek köylerde gerekse şehir merkezinde adım atılmadık yer bırakmayan İlker İpek, gittiği yerlerde halkın yoğun teveccühü ile karşılaşıyor.

Sivaslı seçmenlerin içimizden biri dediği İlker İpek, “İşçi bir babanın oğluyum. Babam Karayollarından emekli oldu. Ailem Sivas’ta yaşıyor. Ben burada yaşıyorum. Seçimlerden sonra Sivaslıların tamamının vekili olarak hizmet edeceğim” dedi.

 

Sivas’ta 3 Hilal’e 3 vekil çıkması için seçim sürecinde şehirde her kesimle bir araya geldiklerini ifade eden İpek, “Biz bu şehrin evlatlarıyız. Şehrimizin her türlü sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. İşçisinden, çiftçisine, kamu çalışanından esnafına, tüccarından sanayicisine kadar tüm talep ve beklentileri not aldık. Kadim Türk kenti Sivas’ı mecliste güçlü bir şekilde temsil edeceğiz. Şehrimizin hak ettiği yere gelebilmesi içinde gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI GÜÇLÜ TÜRKİYE DEMEK

Cumhur İttifakının nasıl oluştuğunu anlatan Av. İlker İpek, “Cumhur İttifakı 15 Temmuz’dan sonra meydanlarda, köprülerde bu milletin vatan millet sevgisiyle çarpan yüreklerin bir araya gelmesiyle oluştu. Karşıdaki zillet ittifakı gibi lüks otellerin restoranlarında, Amerikan büyük elçiliklerinde, İngiliz Büyükelçiliklerinde kurulmadı. Tamamen vatan sevgisinde yüreklerde oluştu Cumhur İttifakı.  Türkiye biliyorsunuz 1946 sonrası çok partili sisteme geçtikten sonra 50-60 yıl boyunca koalisyonlar hükümetleriyle yönetildi. Ne oldu? Bu hükümetlerin en uzun ömrü 2,5 yıl ortalama ömrü de bir buçuk yıl süren, pazarlıklarla devam eden bu süreçte Türkiye maalesef çok zaman kaybetti. Ama cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi geldikten sonra sayın genel başkanımızın da cumhurbaşkanımızın yanında ve arkasında olmasıyla gördük ki bir büyükelçinin sözüyle bakanları görevden alınan bir devletten, on tane büyükelçinin açıklamasını bir gecede geri adım attırıldığı, güçlü bir Türkiye, Milli ve güçlü irade ve şuur geldi, bir birliktelik geldi” dedi.

“Tezkereye izin vermeyenlere inat, sınırımızın dışında istediğimiz anda operasyon yapan Azerbaycan’da Karabağ’da bir helikopter verilmeyen bir ülkede şu anda F-16 filomuzun bulunduğu İHA’larımızın SİHA’larımızın Karabağ’ın esaretten kurtarıldığını vesile olduğu bir Türkiye’ye ulaştık” diyen İpek şöyle konuştu Türk ve Türkiye düşmanlığı noktasında birleşmiş, başkaca hiçbir fikir ve gönül birliği olmayan zillet ittifakına, Rabbime inanıyorum ki 14 Mayıs’ta bu millet fırsat vermeyecektir. Türk Milleti, milletin gerçek temdilcisi olarak Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu