
Sivasspor’un, Adana Demirspor’u 5-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Mustafa Alper Avcı mücadeleyi değerlendirdi.
Rıza Çalımbay: “Önemli Maçlarımız Var”
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın sanıldığı kadar kolay olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Rakibimiz ligin sonunda olduğu için herkes bu maçı kolay gördü ama hiç de öyle olmadı. Biz bunun farkındaydık ve oyunu bozmadık. Maç boyunca disiplinli oynadık, devre arasında da gerekli taktik değişiklikleri yaptık. Galibiyet bizim için önemli ama yeterli değil. Önümüzde kritik maçlarımız var, zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Sakat oyuncularımız da dönerse daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.”

Mustafa Alper Avcı: “İyiye Gidiyoruz”
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, takımlarının oyun olarak gelişim gösterdiğini ancak gol yollarında etkisiz kaldıklarını vurguladı:
“Oyunun ilk ve ikinci yarısı farklıydı. İlk yarıda topa daha fazla sahip olduk, Sivasspor’dan daha iyi pas yaptığımızı düşünüyorum. Ancak hücumda çoğalamadık ve skora yansıtamadık. İkinci yarıda erken yediğimiz gol planlarımızı bozdu. 5-1 üzücü bir skor ama genç oyuncularımızın gelişimi adına önemli. Savunma zaaflarımızı gidermemiz gerekiyor. Sivasspor hak ettiği bir galibiyet aldı, kendilerini tebrik ediyorum.”



