Genel

ERDOĞAN MEHMEHÇİKLE GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, iftar yemeği için gittiği Bardaklı Karakolu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı. Erdoğan ve Mehmetçik telefonda görüştü

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin İmranlı Bardaklı Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek iftarını karakolda görev yapan Mehmetçiklerle birlikte yaptı. İftar öncesi Jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu’yla birlikte askerlerle bir araya gelen Başkan Bilgin Mehmetçikle sohbet ederek vatan savunmasındaki tüm kahraman asker ve güvenlik güçlerimize kolaylık ve başarılar diledi.

İftar sofrasında Mehmetçiğe sürpriz yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayan Hilmi Bilgin, “İmranlı Bardaklı Jandarma Karakol Komutanlığımızda Jandarma Alay Komutanımızla birlikte askerlerimizin sofralarına konuk olduk. Burada vatan savunmasını yapan Mehmetçiklerimizin selamını ve saygılarını sizlere iletmek istedim. Şu anda sizi dinliyorlar” dedi

‘ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN’

İftar sofrasında Mehmetçiğe seslenen Erdoğan, “Öncelikle Komutanlarımızın ve kahraman Mehmetçiğimizin Ramazanlarını tebrik ediyorum ve Kadir Gecelerini kutluyorum. Karakoldaki tüm personelimize; er, erbaş ve komutanlarımıza yanımda olan arkadaşlarımla beraber bende şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Allah yar yardımcımız olsun. Şimdiden önümüzdeki Ramazan Bayramlarını da tebrik ediyor kahramanlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum. Tüm kardeşlerimize selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.  

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu