
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Aytekin Kulmaç İçin Taziye Mesajı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden BBP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Aytekin Kulmaç için sosyal medya hesabından duygusal bir başsağlığı mesajı yayımladı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden BBP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Aytekin Kulmaç için sosyal medya hesabından duygusal bir başsağlığı mesajı yayımladı. Destici, uzun süredir hastanede tedavi gören Kulmaç’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını ifade etti.
Destici, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“BBP Yüksek İstişare Kurulu üyemiz Aytekin Kulmaç’ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekânı cennet, makamı âli olsun. Cenab-ı Hak uzun süren hastalığında çektiklerini kefaretine saysın inşallah. Başta kıymetli eşi hanımefendi ablamız olmak üzere, tüm yakınlarına, Sivas Teşkilatımıza ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.”
“Sivas Teşkilatımızın Kıymetli İsmini Kaybettik”
BBP lideri Destici, merhum Aytekin Kulmaç’ın hem teşkilat için hem de Sivas siyaseti için önemli bir değer olduğunu vurguladı. Uzun yıllar BBP İl Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği gibi görevlerde bulunan Kulmaç, en son Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak partide aktif görev alıyordu.
Teşkilatta Derin Üzüntü
Kulmaç’ın vefatı BBP camiasında ve Sivas kamuoyunda derin bir üzüntüye neden oldu. Taziye mesajları sosyal medyada paylaşılmaya devam ederken, merhumun çalışmaları ve teşkilata katkıları minnetle anılıyor.