EğitimGenelGündem

Vali Şimşek öğrencilerle iftar yaptı

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Dörteylül Ortaokulu’nda kantin işletmecisi Ümit Alpan’ın hayırseverlerin desteğiyle düzenlediği iftar programının kapanışına katılarak öğrencilerle birlikte iftar yaptı

Dörteylül Ortaokulu kantin işletmecisi Ümit Alpan tarafından, 21 şubede eğitim gören yaklaşık 600 öğrenci için 10 gün boyunca iftar sofraları kuruldu.

Dünyadaki en güzel yer bir çocuğun kalbidir” sloganıyla hayata geçirilen programda, hayırseverlerin desteğiyle okulun tüm öğrencileri iftar sofrasında bir araya geldi. Programın son iftarına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan da katıldı.

Öğrencilerle birlikte iftar yapan Vali Şimşek, böyle anlamlı bir organizasyona öncülük eden kantin işletmecisi Ümit Alpan’a teşekkür etti.

Program boyunca öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Şimşek, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

İftar programına İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ın yanı sıra öğretmenler ve veliler de katıldı. Etkinlik, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yansıtan görüntülere sahne oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu