GenelGündem

Türkiye Yüzyılı ‘Üretimin Yüzyılı’ Olacak

Türkiye Yüzyılı ‘Üretimin Yüzyılı’ Olacak

Türkiye Yüzyılı ‘Üretimin Yüzyılı’ Olacak, Sivas Valisi Yılmaz, Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İstanbul’da yatırımcı iş insanlarıyla bir araya gelerek Sivas’ın yeni cazibe merkezi Demirağ OSB’nin başarısını değerlendirdi.

Türkiye Yüzyılı ‘Üretimin Yüzyılı’ Olacak

Şifanur ŞİMŞEK

Demirağ OSB, 225 parselin 173’ünün tahsis edilmesi ve %80 doluluk oranına ulaşmasıyla büyük bir başarı elde etti. Toplantıda, iş dünyasının önde gelen temsilcileri de yer aldı. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Milletvekili Rukiye Toy, tüm yatırımcılara teşekkür ederek, “Demirağ OSB, üretim ve istihdam anlamında büyük bir değer taşıyor” dedi.

Sivas’ın Demirağ OSB ile Üretimdeki Büyük Rolü

Vali Yılmaz Şimşek, “Türkiye’nin Yüzyılı” olarak nitelendirdiği dönemde, Sivas’ın sanayi hamlesini başlatmak için büyük bir kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. Şimşek, iş insanlarının üretim ve istihdam konularında devlete destek olduğunu ve kamu olarak her zaman sanayicilerin yanında olacaklarını vurguladı. Sivas’ın güçlü bir Türkiye için üretimde büyük bir rol oynayacağını ifade eden Vali Şimşek, “Üretimin Yüzyılı” hedefi doğrultusunda Demirağ OSB’nin başarısına katkı sağlayacaklarını belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu