Gündem

Sivas’ta Yeni Yapılan Dubalar Aynı Gün İçinde Ezildi! “Benim Kim Olduğumu Biliyor musunuz?” Tavrı Tepki Çekti

Sivas’ta Kale Altı Hastane Yolu üzerinde, Sivas Belediyesi tarafından trafik düzenini sağlamak amacıyla yerleştirilen yeni dubalar, duyarsız sürücüler tarafından aynı gün içinde ezildi

Sivas’ta Kale Altı Hastane Yolu üzerinde, Sivas Belediyesi tarafından trafik düzenini sağlamak amacıyla yerleştirilen yeni dubalar, duyarsız sürücüler tarafından aynı gün içinde ezildi. Olay, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, bazı vatandaşlar dubaların üzerine araç park eden sürücüyü daha sonra telefonla arayarak uyarmaya çalıştı. Ancak uyarılara aldırmayan şahsın, “Benim kim olduğumu biliyor musunuz?” diyerek umursamaz bir tavır sergilediği öğrenildi.

Vatandaşlardan Tepki: Kamu Malına Zarar Ceza Almalı

Trafik güvenliği için yerleştirilen dubaların bu şekilde zarar görmesi vatandaşlar tarafından kamu malına zarar olarak değerlendirilirken, duyarlı Sivaslılar sürücüye cezai işlem uygulanmasını talep etti.

Yetkililer Harekete Geçti

Sivas Belediyesi yetkilileri, olayla ilgili inceleme başlatıldığını bildirirken, trafik kurallarına uyulması ve şehir düzenine saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu