
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen SİVSHAB Meclis Toplantısı’nda, sokak hayvanlarının korunması ve toplanmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Birliği (SİVSHAB) Meclis Toplantısı, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in başkanlığında yapıldı. Toplantıya ilçe ve belde belediye başkanları ile birlik üyeleri katıldı.
Toplantıda, sokak hayvanlarının toplanması, korunması ve rehabilitasyonu kapsamında yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Birlik Müdürü Hakan Şeker, birliğin faaliyetlerine ilişkin detaylı bir sunum yaparak mevcut projeler ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi.
Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantı, Sivas’ta sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.




