Asayiş

Sivas’ta Narkotik Operasyonu: 1082 Sentetik Ecza Ele Geçirildi, 4 Kişi Tutuklandı

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 1082 adet sentetik ecza hap, hassas terazi ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 1082 adet sentetik ecza hap, hassas terazi ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2025 tarihinde yürütülen çalışmada uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli yakalandı.

Şahısların üzerlerinde, eşyalarında ve ikametlerinde yapılan adli aramalarda;

  • 1082 adet sentetik ecza hap,

  • 1 adet hassas terazi,

  • 1 adet ruhsatsız yivsiz tüfek
    ele geçirildi.

4 kişi tutuklandı

Olayla ilgili olarak:

  • 1 kişi, TCK 191. madde kapsamında “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma” suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

  • 4 kişi hakkında ise TCK 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) ve TCK 191 maddeleri kapsamında işlem yapıldı ve çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

“Kararlılıkla devam edecek”

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti, sevki ve kullanımına karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu