Gündem

Sivas’ta AK Parti Heyecan Dolu Aday Tanıtım Programı

Sivas’ta 31 Mart yerel seçimleri için hareketli bir süreç başladı. AK Parti, ilçe ve belde adaylarını Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlediği coşkulu bir tanıtım programıyla kamuoyuna duyurdu. Programa, AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Zafer Sırakaya liderliğinde birçok önemli isim katıldı. Sivas milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy’un yanı sıra, Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin de programa destek veren isimler arasındaydı. Programa katılan partililer ve vatandaşlar, heyecanlarıyla ortamı coşturdular.

Programın açılışında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AK Parti’nin Sivas‘taki önemli isimleri söz aldı. İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaparak partililere ve vatandaşlara seslendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılacaklarına olan inancını dile getirdi.

Konuşmaların ardından ilçe ve belde adayları tek tek tanıtıldı. AK Parti’nin adayları arasında Suşehri’nden Fazlı Yüksel, Akıncılar’dan Hasan Şen, Yıldızeli’nden Mehmet Sabit Karakaş, Gemerek’ten Remzi Kılıçdağ, Altınyayla’dan Sinan Akbulut ve diğer ilçelerden birçok isim yer aldı.

Öte yandan AK Parti, bazı belde belediyeleri için ortak adaylar belirledi. Bu kapsamda Altınyayla-Deliilyas için Mehmet Tek, Gemerek-Çepni için DSP’nin ortak adayı ve Gemerek-Sızır için MHP’nin ortak adayı belirlendi. Ayrıca, Şarkışla ve Yıldızeli gibi bazı belde ve köylerde de AK Parti’nin adaylarıyla destekleyeceği isimler kamuoyuyla paylaşıldı.

AK Parti’nin Sivas’taki tanıtım programı, seçim atmosferini iyice ısıtarak heyecanı doruğa çıkardı. Seçim sürecinde partinin sahadaki enerjisi ve adaylarının vaatleri merakla bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu