Sağlık

Sivas Numune Hastanesi Otoparkı Yenilendi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt kaplama ve çevre düzenleme çalışmaları sonrasında modern bir görünüme kavuşan Numune Hastanesi otoparkında incelemelerde bulundu

Sivas Numune Hastanesi otoparkı, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yürütülen bitümlü sıcak asfalt kaplama ve çevre düzenleme çalışmaları ile baştan sona yenilendi. Gerçekleştirilen düzenleme sayesinde otopark, modern, güvenli ve kullanışlı bir hale getirildi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Halil İbrahim Yeşilyurt ile birlikte tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklama yapan Vali Yılmaz Şimşek, toplam 20 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt kaplama yapıldığını belirterek şunları söyledi:

“Bu düzenleme sayesinde araç giriş ve çıkışları daha düzenli hale geldi. Hastanemize gelen hasta ve yakınlarının ulaşımı da çok daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.”

Vali Şimşek, otopark alanındaki incelemelerin ardından hastane yemekhanesini ziyaret ederek personelle bir araya geldi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu