Sivas Belediyesi tarafından yürütülen Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Projenin ilk etabında yer alan ticari alandaki 3 blok tamamlanarak teslim edildi. 7 blok inşaatı ise devam ediyor. Bölgedeki yol, yeşil alan, aile sağlığı merkezi ve ilkokul alanında bulunan dükkanların yıkımı da tamamlandı.
Hak sahipleriyle uzlaşma sağlanan ikinci etapta ise eski dükkanların yıkımına başlandı. Yıkım çalışmalarının ardından konut altı ticaret alanı olan bölgede 3 blok halinde 51 adet iş yeri ve 203 adet konut yer alacak.
Bölgede toplam 12 blokta 254 adet iş yeri ve 606 adet konut inşa edilecek. Projenin tamamlanmasıyla Eski Sanayi Bölgesi, modern ve yaşanabilir bir hale gelecek.
GENEL
05 Kasım 2026GENEL
05 Kasım 2026GENEL
05 Kasım 2026GENEL
05 Kasım 2026
1
Mustafa Eken Yıldızeli’nde Oda Üyeleriyle Buluştu
2
Şarkışla OSB Neden Kaderine Terk Edildi? Fabrikalar Bir Bir Kapanıyor!
3
Sivas Barosu’nun Yeni Başkanı Hakan Özdemir Oldu! İşte Seçim Sonuçları
4
Sivas’ta Otomobil Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
5
Bekir Gemici, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığına Seçildi