GenelGündem

“Şehrin Bel Kemiği Esnaftır”

“Şehrin Bel Kemiği Esnaftır”

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr Adem Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart tarihinde yapılan seçim sonrasında Sivas halkının oylarıyla Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Adem Uzun, ziyaretçilerini ağırlıyor. Esnaf teşkilatı olarak da Sivas’ı emanet ettiğimiz ilimizin  Şehrül -emini olan Belediye Başkanı Adem Uzun’u ziyaret ettiklerini ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Belediye ile uyumlu çalışacaklarını söyledi.

Esnaf teşkilatının çalışmaları ve işleyişi hakkında da bilgi veren Sesob Başkanı Demirgil, Milli Eğitim ve Üniversite camiasında çeşitli görevlerde bulunan Belediye Başkanı Dr Adem Uzun’un Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için de gayret göstereceğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ise seçim döneminde sürekli sahalarda olduğunu, sorun ve sıkıntıları da yerinde tespit ettiğini ifade ederek, şehrin bel kemiğinin esnaf olduğunu vurguladı. Belediye olarak istişareye ve iletişime önem vereceklerini dile getiren başkan Dr Adem Uzun, “İnşallah bu dönemde esnafıyla, tüccarıyla birlikte çalışarak memleketimize hizmet edeceğiz. Her zaman istişareye ve iletişime çok önem veriyoruz. Zaman zaman bir araya gelip karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız.  Esnaf ve sanatkarlarımızı çok önemsiyoruz. Esnaf şehrimizin bel kemiğidir. Belediyemizin alacak malzemelerini özellikle yerel esnafımızdan temin edeceğiz. Esnafımızın önünü açarak onları büyüteceğiz. Hep birlikte çalışıp güzel hizmetler yapacağız. Ayrıca farklı esnaf gruplarımızı da yapacağımız çalışma ve projelerle destekleyeceğiz.”  İfadelerine yer verdi.

Sesob Başkanı Hakan Demirgil, ziyaret anısına Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Adem Uzun’a Ahilik plaketi takdim etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu