GenelGündem

Milletvekili Yılmaz Gençlerle Buluştu

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hayata geçirilen “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” projesine katılan gençler, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ile Yenişehir mahalle parkında buluştu.


Programa TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Ömer Kerküklü, İl Başkanı Hakan Aksu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman’da katıldı.


Başkan Sakarya, Türkiye’nin 2023 ve 2053 yıllarındaki hedeflerine gençler sayesinde ulaşacağını belirtti. 16-22 yaş arası gençler ile yakından ilgilenerek sohbet etti.


Büyük Türkiye için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme ve gençlerin çabalarını destekleme kararlılıklarının güçlenerek devam ettiğinin altını çizen Sakarya, Türkiye’nin, nüfusunun yüzde 32’sinden fazlasının öğrenim çağında olan Genç ve dinamik bir ülke olduğunu ifade etti.


Daha sonra Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlerin verdiği mini bir konser ile program sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu