GenelGündem

Gelir, Sevgiyle Paylaşıldı

Gelir, Sevgiyle Paylaşıldı

Sivas Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında ödül kazanan yarışmacılar, kazandıkları parayı Gazzeli çocuklara bağışladı.

İl Müftülüğü Okçuluk Kulübü’nün düzenlediği yarışma, Geleneksel Türk Okçuluğunu yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) koordinasyonunda gerçekleşen Geleneksel Türk Okçuluk Sivas Şampiyonası, Sivas İl Müftülüğü ev sahipliğinde Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezi Okçuluk Salonu’nda düzenlendi.

Dereceye giren yarışmacılar, ödül olarak kazandıkları parayı sevgiyle paylaşma kararı aldı. Kazanılan gelirin tamamını Gazzeli çocuklara bağışlamak için harekete geçtiler. Bu anlamlı adım, sadece sporun ve geleneksel kültürün yayılmasını değil, aynı zamanda paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini de vurguladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu