GenelSpor

EMS Yapı Sivasspor, Kasımpaşa Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

EMS Yapı Sivasspor, Kasımpaşa Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

EMS Yapı Sivasspor, Kasımpaşa Maçı İçin Hazırlıklara Başladı , Sivas – EMS Yapı Sivasspor, Süper Lig’in 9. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarına başladı. Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra takım, Sivas’ta toplanarak Kasımpaşa karşılaşmasının provasına başladı.

Teknik Direktör Servet Çetin’in liderliğinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından takım, 5v2 pas çalışmalarıyla sıkı bir çalışma yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise dayanıklılık çalışmaları, sınırlı alanda oyunlar ve yarım sahada çift kale maçlarla tempoyu yükseltti.

EMS Yapı Sivasspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

EMS Yapı Sivasspor, yarın yapacakları antrenmanla maç hazırlıklarına devam edecek. Karşılaşma, 22 Ekim Pazar günü saat 13.30’da BG Grup 4 Eylül Stadı’nda gerçekleşecek.

Takım, bu zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanırken, taraftarlar da heyecanla maç gününü bekliyor. EMS Yapı Sivasspor’un bu mücadelesinde başarılar dileriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu