GenelGündemİlçeler

Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri Geliştiriliyor

Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri Geliştirmek, Hükümlülerin Rehabilitasyonlarına Katkı Sağlamak Amacıyla düzenlenen “Kitap İyileştir” Kitap Bağış Kampanyası, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu’nun katılımıyla başladı.

Cezaevlerinde tutuklu ve hükümlülerin zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak için başlatılan kampanya Sivas’ta kentin ilk ve tek alışveriş merkezi olan İVA Park AVM’nin zemin katında stand açılarak başladı. Kampanyanın açılış programına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ve vatandaşlar katıldı.,

Yaklaşık 40 gün açık olacak standa kitap bağışı yapmaya davet eden Vali Şimşek, “Suça karışmış vatandaşlarımızı ne kadar iyi eğitebilirsek, onlara ne kadar çok kitap okutabilirsek, eğitilmiş bireyler olarak toplumdaki yerlerini alacaklardır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu