Sivas’ta 2 Temmuz Madımak Olayları’nın 29’ncu yıl dönümü anma programı kapsamında bazı cadde ve sokaklarda araç parkına izin verilmeyecek.
Sivas Emniyetinden yapılan açıklamada, “2 Temmuz Cumartesi günü ilimizde yapılacak olan “Madımak Oteli Olayları 29’ncu yılı Anma Programı” nedeniyle bazı cadde ve sokaklar üzerine araç parkına izin verilmeyecektir” denildi.
2 Temmuz Cumartesi günü saat 07.00’den itibaren, yürüyüş güzergahının başlangıç yeri olan; Seyrantepe Caddesi, Fidanlık Caddesi, Yeditepe Caddesi, Seyrantepe Kavşağından, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Hikmet Boran Caddesi, Mevlana Caddesi, Hikmet Işık Caddesi, Atatürk Caddesi, Afyon Sokak, Bankalar Caddesi, Aliağa Cami Sokak, Ordu evi önü, Bekir Sami Kunduk Caddesi ve bu sokaklara açılan cadde ve sokak girişlerine araçların park edilmemesi gerektiği belirtilen açıklamada vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli hassasiyeti göstermesi istenildi.
Park edilen araçların çekici yardımıyla kaldırılacağı ifade edildi.
GENEL
18 gün önceGENEL
20 gün önceGENEL
21 Eylül 2026GENEL
21 Eylül 2026
1
Yeniden Refah Partisi’nden Danişmentgazi TOKİ’de Altyapı ve Aidat Sorunlarına Dikkat
2
Eken’den Birlik Mesajı: “Davamız Sivas”
3
Eken: “Sivas’ın Tarım ve Hayvancılık Potansiyeli Çok Büyük”
4
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Sivas’a Geliyor
5
Terörle Mücadelede Yaralananlar İçin Başvurular Başladı