
Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Erence köyünde meydana gelen feci kazada, Sefer (75) ve Nebile Yılmaz (75) çifti, odun toplamak için gittikleri kırsal alanda traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Traktör Kazası Yaşlı Çiftin Hayatına Mal Oldu
Edinilen bilgilere göre, Yılmaz çifti, kendilerine ait traktör ile Kayın Deresi mevkiine odun toplamaya gitti. Ancak çiftin akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine yakınları endişelenerek durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yapılan arama çalışmaları sonucunda traktörün devrildiği ve çiftin aracın altında kaldığı tespit edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Sefer ve Nebile Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin cansız bedenleri, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla traktör altından çıkarıldı ve Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla jandarma ekipleri tarafından detaylı inceleme başlatıldı. Olay, bölgede derin üzüntü yaratırken, Yılmaz ailesinin yakınları yasa boğuldu.




