Sivas’ın Gürün İlçesinde 3.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Sivas’ın Gürün İlçesinde 3.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

ABONE OL
Haziran 29, 2026 19:14
Sivas’ın Gürün İlçesinde 3.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Sivas’ın Gürün ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre, deprem saat 18.51’de kaydedildi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntının merkez üssünün Gürün ilçesi olduğu açıklandı.

İlk belirlemelere göre deprem sonrası herhangi bir can kaybı veya maddi hasar yaşandığına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Yetkililer, bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini belirtti.

AFAD ve ilgili kurumlar tarafından bölgedeki gelişmeler yakından takip edilirken, depremle ilgili yeni bilgilerin paylaşılması halinde kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP