Sivas’ta trafik güvenliğini artırmak ve karayollarında hız sınırı uygulamalarında standart sağlamak amacıyla Karayolları Trafik Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Karayollarındaki Hız Sınırlama Uygulamalarında Yeknesaklık Genelgesi kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alındı. Bu kapsamda, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü doğrultusunda Sivas genelinde uygulanacak hız sınırı düzenlemeleri değerlendirildi.
Yapılan görüşmelerde, şehir içi ve şehirlerarası yollarda sürücülerin güvenliğini artırmak, trafik kazalarını azaltmak ve hız limitlerinde birlik sağlamak amacıyla planlanan adımlar detaylı şekilde ele alındı.
Toplantı sonunda, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, yeni düzenlemelerin vatandaşlara etkin bir şekilde duyurulması ve trafik denetimlerinin artırılması yönünde kararlar alındı.
Sivas Valiliği, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla alınan kararların kısa süre içerisinde uygulanmaya başlanacağını duyurdu.
GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026
1
Mustafa Eken Yıldızeli’nde Oda Üyeleriyle Buluştu
2
Şarkışla OSB Neden Kaderine Terk Edildi? Fabrikalar Bir Bir Kapanıyor!
3
Sivas Barosu’nun Yeni Başkanı Hakan Özdemir Oldu! İşte Seçim Sonuçları
4
Bekir Gemici, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığına Seçildi
5
Sivas Belediyesi’nden Kuvvetli Sağanak Uyarısı: Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat!