Sivas’ta Hava Sporları Yarışması Heyecanı

Sivas’ta Hava Sporları Yarışması Heyecanı

ABONE OL
Nisan 16, 2024 07:44
Sivas’ta Hava Sporları Yarışması Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas’ta Hava Sporları Yarışması Heyecanı

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2024 faaliyet programında yer alan “Hava Sporları Okullar Arası İl Birinciliği” yarışmaları sona erdi.

Heyecan dolu yarışmalar, Karşıyaka Spor Salonu’nda yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlendi. Sporcuların sergilediği performans, izleyicilerin beğenisini topladı.

Yarışmaların sonunda genç kızlar kategorisinde model rokette Melike Çınar, genç erkekler kategorisinde ise Kerem Yazıcı şampiyon oldu. Planör kategorisinde ise genç erkeklerde Talha Zambak, genç kızlarda ise Tuğba Ay birinciliğe ulaştı.

Dereceye giren sporcular için düzenlenen ödül töreninde, madalya ve başarı belgeleri Sivas Gençlik ve Spor Okul Sporları Şube Müdürü Ergün Çoban ve antrenörler tarafından takdim edildi. Çoban, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Derece alan sporculara madalya takdim ettik. Tüm sporcularımızı tebrik ederiz. Güzel bir yarışma oldu” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP