Görev yaptığı süre içerisinde çiftçilere yönelik hiçbir örnek projesi olmayan Sivas Ziraat Odası Başkanı bir anaokulunun bahçesine yapılan basit bir uygulamayla gündeme gelmeye çalışması tepki topladı.
10 metrekare alana yapılan sözde organik tarım çalışması alanı önünde boy gösteren Sivas Ziraat Odası Başkanı, bir de toplumsal mesaj vererek “İnşallah bu diğer sivil toplum örgütlerimize de örnek olur” dedi.
Çiftçilerin yaşadığı sorunları çözmek yerine protokolle bağ bahçe gezen Sivas Ziraat Odası Başkanı, ürünlerinde kuraklık ve don hadiseleriyle ciddi hasar meydana gelen çiftçileri ziyaret etmediği gibi konuyla ilgili açıklama dahi yapmadı.
Üyelerine yönelik herhangi bir seminer, eğitim programı yada işlerini kolaylaştıracak hizmetler yapamayan Sivas Ziraat Odası Başkanı, seçim döneminde de protokol ile çiftçilerden oy istemeye gitmesi bekleniyor.
Tanıdık bildik 3-5 köy ziyareti dışında Sivas merkezde bulunan mahalle delegelerinden oy alarak başkan seçilen Sivas Ziraat Odası Başkanından çiftçilere yönelik de uygulama yapması bekleniyor.

GENEL
18 gün önceGENEL
20 gün önceGENEL
21 Eylül 2026GENEL
21 Eylül 2026
1
Yeniden Refah Partisi’nden Danişmentgazi TOKİ’de Altyapı ve Aidat Sorunlarına Dikkat
2
Eken’den Birlik Mesajı: “Davamız Sivas”
3
Eken: “Sivas’ın Tarım ve Hayvancılık Potansiyeli Çok Büyük”
4
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Sivas’a Geliyor
5
Terörle Mücadelede Yaralananlar İçin Başvurular Başladı