Sivas’ın Ulaş ilçesinde siyasi hareketlilik hız kazanırken, Yeni Parti Ulaş İlçe Başkanlığı için adaylık süreci de başladı. Teşkilatın yakından tanıdığı isimlerden Tuncay Demir, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.
Yeni Parti’nin Ulaş ilçe teşkilatlanma süreci kapsamında gerçekleştirilecek kongre için geri sayım başladı. Ulaş İlçe Başkanlığı Kongresi, 27 Eylül Pazar günü ilçe teşkilat binasında gerçekleştirilecek.
Kongrede, Yeni Parti Ulaş teşkilatının yeni yönetim kadrosu ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışma yol haritasının belirlenmesi bekleniyor.
Tuncay Demir, ilçe başkanlığı adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, Ulaş teşkilatının dinamizmini artırmayı ve ilçedeki yerel sorunlara doğrudan temas eden kapsayıcı bir yönetim anlayışı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlçemizin potansiyelini biliyor, sahadaki ihtiyaçları doğrudan görüyoruz. Hem teşkilatımızın birlikteliğini pekiştirmek hem de Ulaş’ın sesini daha güçlü duyurmak adına bu sorumluluğa talip olduk. 27 Eylül Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongremizin partimize ve tüm Ulaş halkına hayırlı olmasını diliyorum.”
Yeni Parti Ulaş İlçe Başkanlığı seçimi, 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek kongrenin ardından sonuçlanacak.
GENEL
22 gün önceGENEL
25 gün önceGENEL
26 Eylül 2026GENEL
26 Eylül 2026