Sivas’ta kayınbaba ile damadı arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tabancayla vurulan damat yaralı halde bir iş yerine sığınırken, olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
Olay, saat 23.00 sıralarında Kılavuz Mahallesi Tekke Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kayınbaba C.Ş. ile damadı S.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında kayınbaba C.Ş., yanında bulunan tabancayla damadı S.Ö.’ye ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunla yaralanan S.Ö., otomobiliyle olay yerinden uzaklaşarak Hacı Fevzi Baysoy Caddesi üzerindeki bir iş yerine sığındı ve çevredekilerden yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı S.Ö., ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, silahlı saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026
1
Mustafa Eken Yıldızeli’nde Oda Üyeleriyle Buluştu
2
Şarkışla OSB Neden Kaderine Terk Edildi? Fabrikalar Bir Bir Kapanıyor!
3
Sivas Barosu’nun Yeni Başkanı Hakan Özdemir Oldu! İşte Seçim Sonuçları
4
Bekir Gemici, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığına Seçildi
5
Sivas Belediyesi’nden Kuvvetli Sağanak Uyarısı: Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat!