Sivas‘ta yaşanan vahşi cinayet, Türkiye’yi yasa boğdu. Evlerinde elleri plastik kelepçeyle bağlanıp boğazları kesilerek katledilen Melisa Şimşek (16) ve ağabeyi Umutcan Şimşek’in (22) en büyük hayali, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katılmaktı. İki kardeş, bu hayallerini gerçekleştirmek için harçlıklarını biriktiriyordu.
Kuzenlerinden gelen duygusal açıklamalara göre, Melisa ve Umutcan, Galatasaray’ın şampiyonluk maçını stadyumda izlemek ve sarı-kırmızılı takımın zafer sevincine ortak olmak istiyordu. Ancak iki kardeşin hayatı, uğradıkları vahşi saldırı sonucu trajik bir şekilde son buldu.

Aileden ve Taraftarlardan Galatasaray’a Anlamlı Çağrı
Şimşek kardeşlerin kuzenleri, Galatasaray Spor Kulübü’ne duygusal bir çağrıda bulunarak, şampiyonluk maçında Melisa ve Umutcan’ın adının yer aldığı bir pankartla sahaya çıkılmasını talep etti. Bu çağrı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, Galatasaray yönetiminden, Melisa ve Umutcan’ın anısını yaşatacak bir jestle şampiyonluk coşkusuna anlam katmasını istiyor.
Galatasaray’dan Beklenen Adım
Şimşek kardeşlerin trajik hikâyesi, sadece Galatasaray camiasını değil tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Galatasaray Kulübü’nün bu anlamlı talebe nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026GENEL
25 Ekim 2026
1
Mustafa Eken Yıldızeli’nde Oda Üyeleriyle Buluştu
2
Şarkışla OSB Neden Kaderine Terk Edildi? Fabrikalar Bir Bir Kapanıyor!
3
Sivas Barosu’nun Yeni Başkanı Hakan Özdemir Oldu! İşte Seçim Sonuçları
4
Bekir Gemici, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığına Seçildi
5
Sivas Belediyesi’nden Kuvvetli Sağanak Uyarısı: Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat!