GündemGenel

Sivas’ta Yeni Hastane Binası %50 Oranında Tamamlandı

Sivas’ta Yeni Hastane Binası %50 Oranında Tamamlandı

Sivas’ın sağlık alanındaki güçlü adımları aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde yapılan yeni hastane binası, Sivas Belediye Başkan Hilmi Bilgin liderliğindeki heyet tarafından incelendi.

TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Milletvekili Rukiye Toy ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile birlikte gerçekleştirilen incelemede, projenin şu anki durumu hakkında detaylı bilgi alındı.

Heyet, yeni hastane binasının kent için önemli bir kazanım olacağına dair umutlarını dile getirerek, çalışanlara kolaylıklar diledi. 1071 yatak kapasiteli bu modern tesis, 40 ameliyat hanesi, 223 yoğun bakım ünitesi ve 1300 araçlık açık-kapalı otopark gibi donanımlarıyla sağlık hizmetlerine önemli katkılar sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu