Sivas‘ta gittiği diş hastanesinde doktorla tartışan ve tedavi edilmediğini iddia eden şahıs, elindeki kesici aletle hastane bahçesindeki kamelyanın üzerine çıktı.

İddiaya göre, hasta dişinde yaşadığı ağrılar nedeniyle polikliniğe başvurdu ve dişinin çekilmesini talep etti. Ancak, doktorların yaptığı değerlendirmede dişin çekilmesinin uygun olmadığına karar verildi. Bu durum karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan hasta, çareyi çatıya çıkmakta buldu.
Olay, çevrede büyük bir panik ve merak uyandırdı. Çevredeki vatandaşlar, durumu fark ederek hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Uzun süren ikna çalışmaları sonucu çatıdan indirilen hasta, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
GENEL
3 gün önceGENEL
5 gün önceGENEL
26 gün önceGENEL
06 Eylül 2026